A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Online adverteren

Online reclameOnline adverteren via Google Adwords of Facebook

Wil u nieuwe klanten bereiken? Dan kan u best online reclame maken voor uw product of bedrijf via Google of Facebook. In tegenstelling tot offline reclame is online reclame immers doelgericht en meetbaar. 

Adverteren via Google

Google Adwords is uitermate krachtig. Google is het grootste reclamebedrijf ter wereld. Via Google Adwords kan u adverteren op het moment dat de bezoeker informatie over uw product aan het opzoeken is. De advertenties zijn dus zeer relevant. We kunnen locatie gebaseerde campagnes maken, verschillende advertentieteksten uitproberen en nieuwe klanten of leden vinden.

Ik voorzie de juiste zoekwoorden en advertentieteksten zodat u op een efficiënte manier uw advertentiebudget inzet. 

Het is ook mogelijk om bannercampagnes te lanceren met het Google Display network. Dan worden uw banners op een zeer groot aantal websites getoond.

Adverteren via Facebook

Via Facebook kan u advertentiecampagnes maken die gericht zijn op een bepaalde doelgroep. Aangezien tegenwoordig bijna iedereen op Facebook actief is en u specifieke doelgroepen kan targeten (bvb. op interesses, leeftijd, geslacht, locatie enz.) is Facebook een effectief marketinginstrument.

Effect meten van advertentiecampagnes

We meten de resultaten in Google Analytics en stellen hier extra segmenten en doelen in om zo de effictiviteit van uw campagnes nog verder te verhogen. Zo kan u meteen zien welke campagnes succesvol zijn en welke niet.

Interesse in een online reclame campagne? Contacteer me.